γάμος - βάπτιση - μπομπονιέρα

Οργάνωση Βάπτισης

Στο εν λευκώ βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να αναλάβουμε την οργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας από το Α ως το Ω. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το χαρείτε γιατί αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τα πάντα με σκοπό να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας.

Συνέπεια με στύλ και φαντασία

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από επώνυμα και μη πακέτα βάπτισης καθώς και προσφορές. Προσκλητήρια της εταιρίας ΜΑΣΤΟΡΑΣ και μπομπονιέρες . Τέλος πολλές προτάσεις και ιδέες για θεματικούς ή απλούς στολισμούς με λουλούδια και μπαλόνια.

Διαθέσιμοι χώροι δεξιώσεων

Το εν λευκώ έχει συνεργασία με τους καλύτερους ξενοδοχειακούς χώρους και πολυχώρους του νησιού μας . Μπορούμε να διοργανώσουμε την δεξίωση σας σε roof gardens ,deluxe χώρους ξενοδοχείων, παραδοσιακά εστιατόρια σε γραφικά χωριά της Σάμου, μέρη με θέα σε ειδυλλιακά τοπία και αξιοθέατα , παραθαλάσσια κέντρα πλάι στο κύμα και τους καλοκαιρινούς μήνες σε μαγευτικές παραλίες της Σάμου. Είναι σημαντικό για μας να ικανοποιήσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας και να σας κάνουμε να νιώσετε οικία απολαμβάνοντας το νησί μας .

Οι υπηρεσίες μας

Βαπτιστικά

Προσκλητήρια

Μπομπονιέρες

Λαμπάδες - κουτιά

Στολισμοί

Μπαλόνια

Χειροποίητες κατασκευές

Cattering

Cup cakes

Χώροι δεξιώσεων

Φωτογράφιση

Εφέ