γάμος - βάπτιση - μπομπονιέρα

Οργάνωση Γάμων

Στο εν λευκώ βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να αναλάβουμε την οργάνωση του γάμου σας καλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες . Βασικές αρχές μας η υπευθυνότητα και η εμπειρία που θα σας δώσουν την ποιότητα που χρειάζεστε .

Συνέπεια με στύλ και φαντασία

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από νυφικά, λαμπάδες, στέφανα, χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια. Προτάσεις για στολισμούς εκκλησίας και δεξίωσης ανάλογα με το στύλ σας καθώς και πολλά εφέ για να γίνει ο γάμος σας μοναδικός. Για σας που επιλέγετε το νησί μας σας παρέχουμε υπηρεσίες ανάλογα την κάθε σας απαίτηση (Ξενοδοχεία, εστιατόρια και ότι άλλο χρειαστείτε).

Διαθέσιμοι χώροι δεξιώσεων

Το εν λευκώ έχει συνεργασία με τους καλύτερους ξενοδοχειακούς χώρους και πολυχώρους του νησιού μας . Μπορούμε να διοργανώσουμε την δεξίωση σας σε roof gardens ,deluxe χώρους ξενοδοχείων, παραδοσιακά εστιατόρια σε γραφικά χωριά της Σάμου, μέρη με θέα σε ειδυλλιακά τοπία και αξιοθέατα , παραθαλάσσια κέντρα πλάι στο κύμα και τους καλοκαιρινούς μήνες σε μαγευτικές παραλίες της Σάμου. Είναι σημαντικό για μας να ικανοποιήσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας και να σας κάνουμε να νιώσετε οικία απολαμβάνοντας το νησί μας .

Οι υπηρεσίες μας

Νυφικά

Προσκλητήρια

Μπομπονιέρες

Στέφανα

Λαμπάδες

Αυτοκίνητο

Βεγγαλικά

Στολισμός εκκλησίας

Στολισμός δεξίωσης

Φωτογράφιση

Video

Τούρτα γάμου

Cup Cakes

Μουσική

Bachelor party

Μακιγιάζ

Κόμμωση

Αίθουσες δεξίωσης